Grupul de firme "SC KASSTEL STUDIO SRL" si "ILEA&ILEA - Birouri asociate de arhitectura" a fost infiintat sub aceasta titulatura in anul 2005.

Colectivul nostru de specialisti este construit in jurul arhitectilor Gheorghe Ilea si Casandra Ilea, absolventi ai scolii de arhitectura din Bucuresti (Universitatea de arhitectura si urbanism "Ion Mincu") in anii 1979, respectiv 2004. Astfel, experienta se imbina cu tehnica moderna, rezultand lucrari definite de un functionalism si de o plastica arhitecturala actuale, lucru reflectat de portofoliul nostru de lucrari.

Obiectivul nostru este de a acorda sprijin si consultanta unui potential client in demersul de a edifica o constructie in toate fazele acestui proces complex: consultanta la achizitia terenului, obtinerea certificatului de urbanism, elaborarea planurilor urbanistice acolo unde este cazul, elaborarea proiectului de arhitectura, elaborarea documentatiilor pentru avize si verificari, obtinerea autorizatiei de construire, urmarirea de santier, receptia lucrarii. In acest sens, noi preluam managementul tehnic al intregului proces, coordonand o echipa largita de specialisti din domeniile geo, topo, rezistenta, instalatii, edilitare - cu scopul declarat de a asigura o cat mai mare transparenta la nivel tehnic si birocratic pentru beneficiar.

In portofoliul nostru de lucrari se regasesc programe precum case, cladiri de birouri, cladiri industriale, locuinte colective, dar si programe de tip planuri urbanistice generale/zonale/de detaliu/studii de oportunitate, mansardari/refunctionalizari/extinderi, hoteluri/restaurante, educatie/medicina/culte, desing de interior, publicitate imobiliara - toate acestea din urma fiind subscrise la sectiune diverse.

In conformitate cu codul deontologic profesional al arhitectului, onorariile sunt calculate conform caietului de tarife emis de Ordinul Arhitectilor din Romania, punand la dispozitia beneficiarului, de asemenea, o antecalculatie detaliata a proiectarii si autorizarii.

facebook Kasstel Studio SRL