Firma noastra va pune la dispozitie servicii specializate in domeniile:

1. Proiectare de Arhitectura

2. Proiectare de Urbanism

3. Consultanta in Arhitectura, Urbanism, Imobiliare

4. Design interior, design exterior, design de mobilier si design de produs

5. Publicitate

 

1. Proiectare de Arhitectura

Dincolo de orice definitie, arhitectura e o imbinare intre stiinta si arta. Spatiul proiectat trebuie sa fie si functional dar si estetic, sa se incadreze in vecinatati, fie ele tesut urban sau elemente naturale; obiectul muncii arhitectului este acela de a crea o proiectie a ideilor din plan subiectiv in planul material, al posibilului. Proiectarea se constituie, deci, intr-o transpunere prin care dorinta beneficiarului si abilitatea arhitectului trebuie sa se imbine cu respectarea legislatiei si a bunului simt, in vederea obtinerii rezultatului dorit.

Tema proiectului este elementul cheie de la care se porneste. Complexitatea actului arhitectural depinde atat de destinatia spatiului ce urmeaza a fi proiectat cat si de amplasamentul sitului, de elementele naturale sau istorice din vecinatati.

Specialistii nostri abordeaza toate genurile de programe de arhitectura, astfel in portofoliul grupului nostru de firme se gasesc proiecte de case, locuinte colective, ansambluri rezidentiale, cladiri industriale, sedii de firma, showroomuri, cladiri de birouri, cladiri comerciale, hoteluri, lacase de cult, clinici medicale, dar si lucrari de restaurare, reabilitare si reconversie pentru constructii existente.

sus

 

2. Proiectare de Urbanism

In conditiile in care Planurile Urbanistice Generale ale localitatilor sunt elaborate in neconcordanta cu dezvoltarea actuala sau chiar nu exista, proiectarea de arhitectura se precede de intocmirea unor Planuri Urbanistice Zonale sau a Planurilor Urbanistice de Detaliu (conform H.G. 525/1996 - Regulament General de Urbanism, legea 350/2001 - Amenajarea Teritoriului si Urbanism). Aceste planuri au ca obiect stabilirea indicatorilor urbanistici (regim de inaltime, POT, CUT, aliniament) pentru o zona sau un amplasament, in concordanta cu legislatia in vigoare.

Elaborarea acestor planuri urbanistice se face de catre specialisti (arhitecti, urbanisti) membri ai Registrul Urbanistilor din Romania, forul tutelar al carui scop este respectarea legalitatii si garantarea calitatii profesionale a actului de interventie în teritoriu, în sensul dezvoltarii spatiale durabile reale.

Echipa noastra are la activ peste 50 de astfel de planuri de urbanism avizate si aprobate de autoritatile competente, fara a tine cont de cele cca. 100 de planuri urbanistice generale, zonale si de detaliu realizate de arhitectii Gheorghe Ilea si Casandra Ilea anterior anului 2005 - anul de infiintare a grupului nostru de firme.

sus

 

3. Consultanta in Arhitectura, Urbanism, Imobiliare

Dinamica domeniului constructiilor tine atat de dinamica economica a regiunii dar si de desele schimbari si/sau adaugiri de legislatie. Aceste aspecte sunt importante din punctul de vedere al unui potential investitor, pentru a-si putea defini obiectivul si pentru putea realiza fezabilitatea investitiei.

Experienta specialistilor nostri, vastele cunostinte legate de legislatia care guverneaza construirea in Romania, vin in ajutorul potentialului investitor; noi dorim ca inca dinaintea achizitiei unui teren investitorul sa stie ce se poate edifica pe respectivul amplasament si la ce nivel de costuri de proiectare.

sus

 

4. Design interior, design exterior, design de mobilier si design de produs

Desi inca neexplorat pe deplin in Romania, domeniul designului incepe sa-si dobandeasca locul pe care il merita. Este din ce in ce mai clar ca mobilarea si ambientarea exterioara a unei constructii sunt conditii sine-qua-non ale obtinerii unui tot unitar, ale unui obiect cu valoare arhitecturala; conceptul de arhitectura si cel de urbanism constituie scheletul pe care se cladeste imaginea de ansamblu a unei constructii, tusa finala fiind data de obiectele de design, dar si de imbinare si localizarea lor. Printr-un design adecvat se poate completa fericit un demers arhitectural; este, insa, foarte facila trecerea catre cealalalta extrema, prin interventii neinspirate voalandu-se munca arhitectului.

In echipa noastra designul este tratat cu respectul cuvenit; de la design de interior pentru locuinte, restaurante, sedii firme, saloane de frumusete, standuri expozitionale la obiecte personalizate de mobilier, seminee de interior sau de exterior, specialistii nostri incearca sa aduca in prim plan importanta detaliului de design in rezultatul final al profesiei arhitectului.

sus

 

5. Publicitate

Cu referinta in principal la publicitatea conexa domeniului imobiliar, se poate spune ca un mediu dinamic cere o promovare dinamica. Avand ca scop promovarea unui produs sau serviciu, publicitatea targeteaza un public tinta caruia trebuie sa ii fie transmisa o informatie cantitativa si calitativa despre obiectul promovat, intr-un mod atractiv si simplu de inteles, utilizand toate canalele de comunicatie ale societatii moderne: printuri, bannere/panouri stradale, spoturi radio/tv, leafleturi, si din ce in ce mai mult bannere electronice atasate siteurilor de internet, e-mailuri publicitare catre potentialii clienti. Reclamele sunt un partener cotidian al omului modern, uneori agasant, dar care are menirea de a prezenta concis si facil informatia despre un anumit produs sau serviciu.

Publicitatea imobiliara face parte din filosofia echipei noastre. Pentru majoritatea proiectelor de ansambluri rezidentiale sau a cladirilor de birouri am pus la dispozitia beneficiarului leafleturi de prezentare cu imagini 3D si planuri, precum si filme de prezentare. Proiectele, indiferent de tipul sau complexitatea lor, sunt insotite de prezentari 3D, pentru a facilita beneficiarului intelegerea produsului final al muncii noastre. Este evident ca munca echipei se reflecta in primul rand prin atractivitatea pe piata a cladirilor ce poarta marca grupului nostru de firme; astfel, publicitatea este parte integranta a politicii activitatii noastre de proiectare.

sus

facebook Kasstel Studio SRL